YaffleStraps

Email: Yafflestrap@gmail.com

Web: www.yaffle.nl

 
Het hoe en vooral : Waarom?

Ben je net lekker aan het duiken, geeft een voorzichtige piep alweer aan dat je naar boven moet. "Wat?? Nu al?". Dat kan nooit. Een blik op mijn horloge en ......

Horloge weg. Bandje geknapt of de springbar losgeschoten, en weer een horloge naar een diepte waar ik nooit zal komen. Dat moet toch anders kunnen! Als fervent duiker en horlogeverzamelaar is het toch zaak om de horloges te houden, niet om ze te laten schieten. Op zoek dus naar een alternatief. Dat werd gevonden in de zogeheten nato strap, een band die onder je horloge doorloopt, met als voordeel dat als er een springbar losschiet, het horloge nog met de andere zijde aan de band blijft hangen. Prima, maar aangezien ik vooral van GROTE horloges houd, is zo'n nato band snel wat te klein. Een zulu band is al wat beter, maar ook weer net niet perfect, met die blikken gesp en keepers. En uiteindelijk...... De Yaffle-strap!

Zware kwaliteit diving-straps, roestvrij stalen gesp en houders. Geweven nylon, bijna 2 mm dik, extra lang (30cm!), ingebrande gaten. Topkwaliteit! Super draagcomfort, niet alleen perfect voor over het duikpak, maar geeft bijvoorbeeld ook een geweldige uitstraling aan uw vintage Seiko, Rolex, Omega of Zodiac en uiteraard alle andere duik- / militaire horloges.

De Yaffle-strap zelf is in 3 combinaties beschikbaar, namelijk zwart, grijs en groen, in 20 of 22 millimeter.

Op veler verzoek is ons assortiment tegenwoordig uitgebreid met meerdere typen straps en in meerdere kleuren. Voor alle straps geldt echter dat de kwaliteit en duurzaamheid hetzelfde is als de originele Yaffle-Strap.

Namens YaffleStraps wens ik u veel horloge en duik plezier!

 

YAFFLE
STRAPS